Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
  • TAB - Kolejny element
  • SHIFT + TAB - Poprzedni element
  • SHIFT + ALT + F - Wyszukiwarka
  • SHIFT + ALT + H - Strona główna
  • SHIFT + ALT + M - Zawartość strony
  • SHIFT + ALT + 1 do 2 - Wybór menu
  • ESC - Anulowanie podpowiedzi

Opinie Regionalnej Izby Obrachunkowej

Uchwała nr III/45/2022 Składu Orzekającego RIO we Wrocławiu z dnia 25 kwietnia 2022 roku w sprawie opinii o przedłożonym przez Zarząd Powiatu Kłodzkiego sprawozdaniu rocznym z wykonania budżetu Powiatu Kłodzkiego za 2021 rok.

PDFopinia RIO z 25.04.2022 o sprawozdaniu rocznym z wykonania budżetu za 2021.pdf
 

Uchwała nr III/22/2022 Składu Orzekającego RIO we Wrocławiu z dnia 31 stycznia 2022 r. w sprawie opinii o prawidłowości planowanej kwoty długu przedstawionej w uchwale RPK nr XIV/108/2021 z dnia 29 grudnia 2021 r. w sprawie przyjęcia wieloletniej prognozy finansowej Powiatu Kłodzkiego oraz w uchwale budżetowej Powiatu Kłodzkiego na rok 2022 RPK nr XIV/109/2021 z dnia 29 grudnia 2021 r.

PDFuchwała nr III.0010.22.2022 z 31.01.2022 SO RIO w sprawie opinii o prawidłowości planowanej kwoty długu.pdf
 

Uchwała nr III/21/2022 Składu Orzekającego RIO we Wrocławiu z dnia 31 stycznia 2022 r. w sprawie opinii o możliwości sfinansowania deficytu przedstawionego w uchwale budżetowej Powiatu Kłodzkiego na rok 2022 RPK  nr XIV/109/2021 z dnia 29 grudnia 2021 r.

PDFuchwała nr III.0010.21.2022 z 31.01.2022 SO RIO w sprawie opinii o możliwości sfinansowania deficytu.pdf
 

Uchwała nr III/92/2021 Składu Orzekającego RIO we Wrocławiu z dnia 15.12.2021 r. w sprawie opinii o możliwości sfinansowania deficytu przedstawionego w projekcie uchwały budżetowej Powiatu Kłodzkiego na rok 2022.

PDFuchwała nr III_92_2021 SO RIO we Wrocławiu z dnia 15.12.2021r. w sprawie opinii o sfinansowaniu deficytu na rok 2022.pdf

 

Uchwała nr III/91/2021 Składu Orzekającego RIO we Wrocławiu z dnia 15.12.2021 r. w sprawie opinii o projekcie uchwały w sprawie WPF Powiatu Kłodzkiego wraz z projektem uchwały budżetowej na rok 2022.

PDFuchwała nr III_91_2021 SO RIO we Wrocławiu z dnia 15.12.2021r. w sprawie opinii o projekcie uchwały WPF i budżetowej na rok 2022.pdf
 

 

Uchwała nr III/90/2021 Składu Orzekającego RIO we Wrocławiu z dnia 15.12.2021 w sprawie opinii o przedłożonym przez Zarząd Powiatu Kłodzkiego projekcie uchwały budżetowej Powiatu Kłodzkiego na rok 2022.

PDFuchwała nr III_90_2021 SO RIO we Wrocławiu z dnia 15.12.2021r. w sprawie opinii o projekcie uchwały budżetowej na rok 2022.pdf

 

Uchwała nr III/42/2021 Składu Orzekającego RIO we Wrocławiu z dnia 21 września 2021 r. w sprawie opinii o przedłożonej przez Zarząd Powiatu Kłodzkiego informacji o przebiegu wykonania budżetu za I półrocze 2021 r.

PDFopinia RIO wykonanie budżetu za I pólrocze 2021.pdf
 

Uchwała nr III/53/2021 Składu Orzekającego RIO we Wrocławiu z dnia 12 kwietnia 2021 r. w sprawie opinii o przedłożonym przez Zarząd Powiatu Kłodzkiego sprawozdaniu rocznym z wykonania budżetu Powiatu Kłodzkiego za 2020 r.

PDFopinia RIO o sprawozdaniu rocznym z wyk. budżetu za 2020 z 12.04.2021.pdf
 

Uchwała nr III/22/2021 Składu Orzekającego RIO we Wrocławiu z dnia 20 stycznia 2021 r. w sprawie opinii o prawidłowości planowanej kwoty długu.

PDFopinia RIO o planowanym długu 2021.pdf
 

Wersja XML